Állatbarát szempontok a hétköznapokban!

ÁLLATI GONDOSKODÁS

Kutya

2023. április 18. - Szempont Egyesulet

Mindannyiunknak nagyon fontos, hogy kedvenceink biztonságban legyenek. Egészségüket tudatos gazdiként garantálni kell, igy válunk felelős állattartóvá.  Azonban előfordulhat, hogy szeretjük kedvencünket, de olyan helyzetbe kerültünk, hogy nem tudjuk vállalni kötekezettségeinket, előfordul, hogy találunk egy állatkát, akiről nem tudjuk milyen előélettel rendelkezik és szeretnénk segiteni neki, erre hozzuk létre ezt az oldalt.  Az allatbaratiroda@gmail.com cimen jelezheted, ha bajba kerültél, vagy bajba jutott állatot találtál, de ha segiteni szeretnél akkor, támogasd kezdeményezésünket, egy-egy állatka oltásával, tesztjével, műtéti költségével.  Több csomagból is választhatsz, de tetszőleges összeggel, vagy módon is segitheted az állatkák egészségét. 

Ha támogatnád a cicákat az egészségük megőrzésében, itt tudsz segiteni: 

SZEMPONT Nonprofit Egyesület
CIB Bank:  10701520-74197358-51100005

Támogasson minket rendszeresen a Patreon segítségével:
ide kattintva:  www.patreon.com/szempont 

- EGYSZERETET CSOMAG: 5.000 Ft
Ezzel az összeggel egy kisebb összeggel (ami lehet, neked nagyon is sok) támogatod, hogy a kutyusok      kedvében tudjunk járni, a folyamatok során, valamint a kutyák ellátáshoz való eljutását támogatod. Köszönjük! 

- ALAP CSOMAG: 10.000 Ft - 20.000 Ft 
Ebben a csomagban egy teszt vagy szükséges oltás (veszettség elleni, kis kombinált, nagy kombinált,  és alapos állatorvosi vizsgálat van benne, tanácsadással. Az oltás mindig a soron következő, vagy az állatnak éppen szükséges oltást jelenti. Kis Támogatásoddal ezt teszed lehetővé egy kutyusnak, akinek nagy szüksége van rá. Köszönjük!

- BÁZIS CSOMAG: 20.000 Ft - 35.000 Ft
Ebben a csomagban az ALAP CSOMAGON TÚL van egy komplett fizikális vizsgálat, szivféreg szürés, kennel köhögés elleni segitség, vagy lyme oltás van benne, szükség esetén ellátás, kontroll vizsgálattal. Köszönjük!

- IVARTALANITÓ CSOMAG: 30.000 Ft - 50.000 Ft
Ebben a csomagban egy állatka ivartalanitásának költségébe szállhatsz bele, mely nagyon fontos lehet, hogy ne történjen felesleges vagy túlszaporulat és ne legyen több kóbor vagy feleslegesen megölt állatka. Köszönjük!

- INFORMÁCIÓ:
Az oltások beadása előtt minden esetben komplett fizikális vizsgálatot végzünk, mellyel felmérjük az állat általános egészségi állapotát. Kizárólag tünetmentes, teljesen egészséges állat oltható, bármilyen éppen zajló megbetegedés, fertőzés, lázas állapot kizárja az oltás beadását!

Ha segiteni szeretnéd, az alábbi számlaszámra utalhatod el, az általad erre a célra szánt összeget.  Közleménybe ird bele mire szánod az összeget, esetleg a csomag nevét, és hogy "adomány".  Köszönjük!

Ha támogatnád a kutyusokat az egészségük megőrzésében, itt tudsz segiteni:

 

SZEMPONT Nonprofit Egyesület
CIB Bank:  10701520-74197358-51100005

Támogasson minket rendszeresen a Patreon segítségével:
ide kattintva:  www.patreon.com/szempont 

kutyus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allatigondoskodas.blog.hu/api/trackback/id/tr8818104852
süti beállítások módosítása